Storvretens BP 1
25 maj 2018
20:00

Referat: IFK Tumba FK - Västerhaninge IF

Oavgjort i toppmötet borta mot Tumba. Som matchen utvecklade sig skall vi vara tacksamma.
Ett extremt hårt skadedrabbat Västerhaninge ägde första halvlek och efter 20 fin framspelning från Anthony till Christian som fri med Tumbas målvakt inte gör något misstag utan rullar in bollen i målet. Strax därefter har Västerhaninge en snabb omställning där Eddie kommer fri med målvakten men avslutet är lite för tamt. 0-1 till Västerhaninge i halvtid.

Andra halvlek förändras matchbilden där Tumba trycker ner Västerhaninge med djupa långa bollar mot sina skickliga forwards. En hörna i 55:e minuten Pontus, som för övrigt gjorde en mycket stabil insats, boxar ut bollen menTumba vinner andrabollen och trycker in kvitteringen.
Västerhaninge gör ingen bra andra halvlek, bolltapp efter bolltapp gör att vi blir tillbakatryckta och som om det inte vore nog. Andrew blir utvisad. men matchen slutar 1-1.

Bra krigat ett extra plus till Tommie och Jocke i försvaret som jobbade mycket fint. Kul att Alex fick debutera och skötte sig helt ok på mitten.

Nu är det en ny träningsvecka och vi får hoppas att vi får tillbaka några spelare från skadelistan, sen väntar ett derby på lördag mot Jordbro på Veden.